Het slachten van kippen

Geschikte rassen, opfok, slachten, hulpmiddelen etc.
Rob Chaams hoen
Berichten: 656
Lid geworden op: 13 feb 2010 19:15
Land: nl
M/V: M
Locatie: kruisland nb

Re: Het slachten van kippen

Berichtdoor Rob Chaams hoen » 24 nov 2011 11:28

huppatee ;) , dat bedoel ik Ruben, geen woorden maar...

ja over de smaak van het vel ben ik het wel eens, en ik slacht niet ALLEEN krielen, het geeft inderdaad smaak, maar ofdat het opweegt tegen het werk :roll: , de botten(karkas) geeft zoveel meer smaak!, van dieren die de kans hebben gehad om te leven tenminste.

de krielen slacht ik ook niet al te jong hoor, ook voor de structuur en smaak.

alle oudere dieren worden wel gepluimd en soep/ragout van gemaakt.


Terug naar “Kippen (en overig pluimvee) voor consumptie”



Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 7 gasten