Was is eindelijk zover dat ik het niet meer wou, lees ik dit. Pffffffffff daar gaan we weer.
Heb nog wat haan kuikens lopen dus deze blijven maar weer.
En over een week of 8 gaan ze dan in een ovenschaal met kruiden en alu-folie etc de
3,5 uur de oven in. Moedeloos wordt ik er van
Wat zijn goede rassen
Re: Wat zijn goede rassen
Rob Chaams hoen schreef:heb ze geslacht ook al verkocht als patrijs ...en die mensen kwamen er voor terug ,, oooh wat lekker, dat is lang geleden"
komt ook waarschijnlijk door het mooie rode vlees.
Dat deden wij met engelse kippen,we voerden ze rode biet bij en schoten ze met een jachtgeweer met lichte hagel.
Ik verkocht ze als 12jarige toen op de markt in heist od berg als wilde patrijs
Met de opbrengst kocht ik mijn eerste sigaretten,bier en condooms
Re: Wat zijn goede rassen
Heerlijk verhaal dirk
-
- Berichten: 656
- Lid geworden op: 13 feb 2010 19:15
- Land: nl
- M/V: M
- Locatie: kruisland nb
Re: Wat zijn goede rassen
R.H.
voor je gaat eten...vingers tellen
Dirk , dat kennen ,,stadse"mensen niet...al is H.o.d.B. ook nie klein.. .
voor je gaat eten...vingers tellen
Dirk , dat kennen ,,stadse"mensen niet...al is H.o.d.B. ook nie klein.. .
Re: Wat zijn goede rassen
Een ander zeer goed vleesras met snelle vleesaanzet en grote borst zijn poule de bressen.
Daarnaast hebben ze ook een zeer goede leg.
Rond 3 à 4 maand hebben ze al een mooi gewicht.
Daarnaast hebben ze ook een zeer goede leg.
Rond 3 à 4 maand hebben ze al een mooi gewicht.
Terug naar “Kippen (en overig pluimvee) voor consumptie”
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten