Verzameltopics van rassen, lees dit eerst voor het plaatsen!

Alleen voor het plaatsen van verzameltopics met foto's van rassen.
Gebruikersavatar
lnge
Moderator
Berichten: 14174
Lid geworden op: 09 jun 2004 09:05
Land: nederland
M/V: V
Locatie: duin en bollenstreek

Verzameltopics van rassen, lees dit eerst voor het plaatsen!

Berichtdoor lnge » 24 sep 2009 23:27

Let op, wijziging!:
Omdat ik bezig blijf met steeds weer topics verplaatsen of sluiten die hier niet thuishoren, is het niet meer mogelijk om hier zelf een topic te starten. Wanneer je een ras wil toevoegen die er nog niet bij staat, stuur mij dan een PB.

Dit forumonderdeel is alleen bedoeld om verzameltopics van rassen in te plaatsen. Deze stonden eerst in het fotoforum, maar daar werd het te overheersend.
Je mag een verzameltopic beginnen van een bepaald ras, maar doe dat dan wel door er meteen ook zelf een aantal foto's neer te zetten. Ga niet roepen 'laat hier je ..... zien' en vervolgens afwachten of iemand wat plaatst.
Beperk het topic ook tot één ras, en dan of de kriel of de groothoender (dit wordt in de al bestaande topics nog aangepast).
Graag ook foto's van goede kwaliteit plaatsen, waarop goed te zien is hoe de kip er uit ziet, dus geen wazige plaatjes of te veraf genomen foto's. Dit forum heeft ook een informatief doel.
Liever ook niet teveel foto's van kuikentjes!
Denk er ook aan als je foto's plaatst dat je die niet uit je internetalbum verwijdert, want dan zijn de foto's ook hier niet meer zichtbaar. Van tijd tot tijd zullen de topics dan ook opgeschoond worden en dan worden fotoloze berichten inclusief de reacties daarop verwijderd.
Houd ook rekening met het formaat, niet breder dan 800 pixels!

Voortaan worden alle topics die hier niet thuishoren zonder opgaaf van reden uit verwijderd, het kan zijn dat ze verplaatst worden naar het forum waar ze wel thuishoren of naar de compostbak gaan omdat ze niet aan de regels voldoen die hier gelden om een topic te plaatsen.
Verplaatste onderwerpen kun je terugvinden via Bekijk je eigen berichten
Laatst gewijzigd door lnge op 04 sep 2012 07:24, 3 keer totaal gewijzigd.
Reden: Tekst toegevoegd

Terug naar “Rassenfoto's forum”Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast